Linselyst AS

Pappas lille prinsesse

In Sterke meninger on september 21, 2009 at 8:25 pm

Pappas lille prinsesse

En liten lyshåret pike sitter tillitsfullt på pappas fang. Hun elsker å kose. Å være tett inntil pappa og klemme. Hun er hos pappa bare annenhver helg og en dag i uka, så det blir ikke så ofte at hun får anledning til å klemme og kose.

Pappa er veldig stolt av og glad i sin lille pike. Den nydelige jentungen med lange lyse lokker og et strålende smil. Små lubne pikearmer som legger seg rundt pappas hals og klemmer. Han elsker også å kose sin lille datter. Det er jo ikke hver dag.

Og den lille piken vet ikke at det å kose uten klær, ikke er riktig. Hun har jo alltid lært av pappa at kos skal foregå uten klær, så for henne er det en helt naturlig sak. De koser seg sammen hele helgen, nakne og frie. Pappa stryker henne overalt og forteller henne at hun er hans lille prinsesse og hvor flink hun er til å kose med pappa. De dusjer sammen og han dusjer henne grundig. Sånn at hun er ren og pen både inni og utenpå.

Den lille forstår ikke hvilket tillitsbrudd pappa begår hver gang han tar på henne på steder han ikke burde. Hun forstår heller ikke at pappa ikke er snill, når han koser og klemmer og tar på henne. Hun forstår bare at hun er snill og grei og pappas lille prinsesse når hun koser og klemmer. Og hun elsker å være pappas lille prinsesse og evner ikke å se hvor lite prinsesse hun kommer til å føle seg, når hun forstår at hun blir misbrukt. Når den dagen kommer når hun prøver å sette grenser for pappa, så kommer truslene. Den dagen hun ikke vil koses med på den måten mer, da blir pappa sint. Og uansett hva hun gjør, så vil ikke noe forandre seg.

Og hun må fortsette å være pappas lille prinsesse selv om hun aldeles ikke vil. Selv om hun føler seg skitten og brukt, blir deprimert og begynner å kutte seg. Pappa tenker bare på seg selv, og hun skjønner ikke hva hun har gjort galt. Hun forstår at det som har skjedd, er galt, og hun tror at hun var den lille slemme fristerinnen som lokket pappa med sin nakne kropp. Hun bærer skylden med seg gjennom hele livet, og mister tilliten til alle menn. Hun sliter med å få et stabilt forhold, og vil ikke ha sex.

Pappa slipper unna, og den lille pikens liv er forandret for evig tid. Skyld og skam følger henne hele livet. Hun vil alltid være pappas lille prinsesse.

Fredslilje

~ *  ~

Denne historien er skrevet om en liten pike på 8 år, som jeg kjenner. Faren hennes har vært anmeldt for incest og barnemisbruk TRE ganger, men slipper unna hver gang. Han har fremdeles samværsrett med jenta.

Reklamer
  1. Hey, I found your blog while searching on Google your post looks very interesting for me. I will add a backlink and bookmark your site. Keep up the good work! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: