Linselyst AS

Modne kvinner og unge menn!

In 1 on september 24, 2009 at 8:40 pm

Inger-Lise

Vi ser det til stadighet, at det skrives om i aviser, ukeblader og andre media at modne kvinner tiltrekkes av unge menn. Som om det skulle være noe å skrive om ?? Det er vel en heller dårlig skjult hemmelighet at menn har høyden i sitt sexliv fra de er rundt 18 år, og at kvinner likeledes har det rundt 35-40 år. Hvorfor skulle ikke det da være den naturligste ting i verden at de tiltrekkes hverandre, da de begge er istand til å gi hverandre det ultimate innen sex ?

Jeg har ikke tall på hvor mange av mine venninner som har hatt en meget eldre kjæreste, gjerne en aldersforskjell på 15-20 år. Det er ikke noen som ser med skjeve øyne på det. Det er helt akseptabelt og greit at en gubbe på nærmere femti drasser rundt på en ungjente, som knappest har fylt tyve.  Så hvorfor skal det gjøres slikt et stort nummer av det motsatte ? At de unge jentene som leter seg opp en adskillig eldre gubben, som regel har lommeboken hans nærmest hjertet, det kan vel være så. Men da er det vel adskillig mye mer edelt å ærlig innrømme som moden kvinne, at JA! sex med en sprek unggutt – det frister!! Det frister enormt å kunne ha sex halve eller hele natten, slippe at akten er unnagjort på max åtte minutter. Det frister å se en lekker stram guttekropp, med muskler og stram rompe. Det frister å bli degget og stelt for, av en som virkelig legger seg i selen for å imponere.

Alternativet kan jo være ganske lunkent. Av en eller annen merkelig grunn har menn et adskillig større ego enn de har fornuft. Jeg fatter ikke hva som får en mann med måne og hengemage til å tro at han er byens mest sexy. Like fullt tror han virkelig det. Og han tror at å komme hjem fra jobb, slenge beina på bordet i stua, og lese avisen mens han forventer at middagen serveres, virkelig er noe kvinnen drømmer om å ha i hus. Dere raper og fiser og klør dere på ballene og er kjemisk fri for enhver form for tiltrekning. Det er jaggu ikke rart at vi snur oss etter de yngre, for å se om det finnes noe bedre der. Og tre minutter i senga hver fjortende dag, – unnskyld meg – men det er faktisk ikke nok.

Det er igrunnen synd, at vi må tippe godt over 30 for å ta til fornuften. At vi først da tør å vise oss som seksuelle individer, og kreve litt mere innsats i sengehalmen.

Reklamer
 1. Mye sant der kjære

 2. jepp…enig…..;-)

 3. Jeg tror som alt annet så er dette individuelt. Jeg er ikke enig i at alle kvinner har høyden i sitt sexliv når de er 35-40. Veldig mange kvinner synes sexen var best før de fikk barn, mange kvinner har fått barn når de er 35-40 år.

 4. Så sant,foretrekker en som er yngre og veltrent,enn en med mage og er dvask.det er bare ekkelt..

 5. Yngre menn søker modne kvinner i langt større grad enn tidligere. Er den moderne verden endelig blitt tilstrekkelig opplyst og klar for å akseptere par med aldersforskjell hvor hun er eldst? Forskningen mener at en moden dame og en yngre mann har atskillig mer å tilføre hverandre i et parforhold enn jevnaldrende.

  Det handler nemlig om personlighet og kompatibilitet uansett forhold og aldersforskjell. Det handler ikke bare om sex, men om å passe sammen som mennesker. Bygge et fundament ut av godt, sterkt og dypt vennskap. Hvis du finner en person du har en unik kjemi med og denne personen er f.eks. 10-15 år +/- håper jeg aldersdifferansen ikke gis stor betydning og problematiseres unødvendig.

  La oss se på situasjonen hvor kvinnen er eldre enn han. Det er gjerne omgivelsene som reagerer på denne aldersdifferansen, og som slenger med leppa. Sånt bunner i mangel på erfaring og innsikt, kan være sagt i humor, ubetenksomt, men kan være utrolig ødeleggende, særlig fordi menn i 25-30-årsalderen hører mer på vennene sine enn å lytte til hjertet. Kommentarer kan være giftige og ha en giftvirkende effekt. Den man søker blir en type «forbudt kjærlighet» som ikke må vises offentlig eller overfor venner.

  En dame som er eldre enn mannen i et forhold kan tilby langt mer enn bare selvsikkerhet og nytelse på det seksuelle planet, og i dag holder kvinnene seg unge og fruktbare mye lengre enn før. Dette er et vitenskapelig faktum. En voksen dame har – som regel – en større dybde og sikkerhet i seg selv som person og skaper ikke sjalusi- eller oppmerksomhetsdrama rundt seg på samme måte som yngre damer har en tendens til å gjøre. De tør også snakke om tabuer uten å fnise rødmende og de tåler en frisk runde diskusjon. I det seksuelle er de åpne, frigjorte, og tør nyte sex maksimalt. De er ofte mer spennende intellektuelt for en yngre mann, enn damer på hans egen alder.

  Jeg kjenner mange par hvor hun er eldre enn han, f.eks. er min venninne 46 og sammen med en mann på 28, han var bare 23 da de to traff hverandre, og det var han som insisterte på at de to skulle bli kjærester og flytte sammen. Hun var bekymret for at det ikke skulle vare fordi man tradisjonelt tenker på «å bli gamle sammen» – man skal jo «ha en fremtid sammen» (veldig tradisjonsbundne tanker), selv om statistikken også viser at kvinner lever lengre enn menn, så dersom han vil bli gammel hos sin kvinne, er det en fordel med en kvinne som er eldre enn han…

  Venninnen min fant hun ut at hun ville ta sjansen på sin yngre kjæreste. Forholdet fungerer utmerket, og vennene på begges side har ikke bare akseptert forholdet, men nærmest BEUNDRER det, fordi de kommuniserer så godt sammen, ler masse, og skaper en positiv elektrisitet i rommet som også farger av på de andre som er der. Noen av vennene hans har til og med innrømmet at de føler seg «misunnelige» fordi de ser hvilken fantastisk kontakt disse to har.

  Hvorfor være så fordømmende? Og hvorfor bekymre seg om noe som ligger langt frem i tid, alder er virkelig uvesentlig når man vet at ingen er garantert en dag i morgen, ulykker og dødelige sykdommer kan ramme uansett alder. Lykken er her og nå, og den er til for å gripes!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: